Op donderdag 19 mei houden we een algemene ledenvergadering. We praten daar over de toekomst van de vereniging.

De VCA is zo sterk als de leden. Verandering gaat niet vanzelf. We hebben dringend nieuwe bestuursleden en een nieuwe voorzitter nodig.

Daarom dus de oproep: kom alsjeblieft naar de vergadering! Meld je graag aan via een mailtje naar info@geluidsmensen.nl

Jaim, Alan, Aline, Marcel, Martijn

 

DONDERDAG 19 MEI ALV + BORREL

20:00 Ledenvergadering
21:00 Borrel

locatie: FeverFilm | Sound
Distelweg 80 L, Amsterdam

Om het onderlinge contact te bevorderen willen we de leden en aspirantleden van harte uitnodigen om in de VCA Whatsapp-groep te komen. Hier kunnen we op een laagdrempelige manier praten over ons vak en de activiteiten van de VCA. 

Wil je erbij? Stuur een mailtje naar info@geluidsmensen.nl. Je ontvangt dan een link waarmee je in de groep komt. 

Uiteraard blijven we ook contact met de leden houden via de website, nieuwsbrief en Facebook.

 

De VCA ondersteunt Mores.online, het meldpunt voor ongewenste omgangsvormen in de culturele en creatieve sector.

Het meldpunt is geïnitieerd door verschillende organisaties in de culturele en creatieve sector en is voor iedereen die werkzaam is in deze sectoren. Mores en de vertrouwenspersonen van het meldpunt zijn onafhankelijk. De vertrouwenspersonen werken in absolute vertrouwelijkheid en hebben een geheimhoudingsplicht.

Mores hanteert de Regeling Optreden tegen Ongewenste Omgangsvormen. De VCA gebruikt deze regeling als leidraad en verklaart alle inspanningen die daarbij horen te zullen uitvoeren.

Website: Mores.online

 

Hier wil je bij zijn: tijdens deze NFF Prof Talk zijn twee vrouwen te gast die hun sporen in de post audio al dik hebben verdiend. Supervisor dialog & sound editor Mildred Iatrou en sound designer, sound supervisor en re-recording mixer Ai-Ling Lee werkten samen aan First ManLa La Land en Wild en sleepten daarmee meerdere nominaties in de wacht.

Wie gefascineerd is door de kracht van geluid in film, maar ook in andere kunstvormen, zit goed bij de masterclass met Nicolas Becker. Hij werkte als sound designer, foley artist, componist en muzikant mee aan grote Hollywood-producties als Arrival (Denis Villeneuve) en Gravity (Alfonso Cuarón) maar ook het mega-kunstproject DAU. Een masterclass vol interactie, in samenwerking met de Vereniging Constructief Audio (VCA), en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht – sound design department (HKU).